Inspirationen til min kunst

Det er svært at beskrive kunst, da det i høj grad afhænger af øjet der ser. Mine billeder tager udgangspunkt i naturen, både den natur som udfolder sig uden for mine vinduer og den natur, som er grundelementet i min malings fysiske substans.

Jeg er facineret af den høje himmel, de lave skyer, de åbne vidder og det mørke hav. Det er alle scenerier jeg forsøger at fastholde og beskrive i det følelsesregister, man gennemgår når man i mødet med naturen overvældes af dens storhed og alle de sanseindtryk, man bliver bombarderet med.

Både i det harmoniske såsom den uendelige himmel, den spejlblanke is og den lavthængende tåge. Men sandelig også i det voldsomme og utæmmede, repræsenteret af himmel og jord i ét, det evigt skiftende lys, skyerne, som sønderriver himmelen og det truende oprørte hav, som jeg møder på mine daglige ture ved Hornbæk Plantage. Disse naturoplevelser har inspireret mig, ligesom de har inspireret Drachmann og mange andre kunstnere, der har opholdt sig i Hornbæk.

Disse oplevelser kan ses i såvel mine klassiske motiver, som i de abstrakte, hvor både pensler, spartler og collage indgår i samspil med olie, akryl og akvarel .

Det er vigtigt for mig at betragteren selv skaber sine egne eventyr, lader fantasien få frit spil og bliver ét med min kunst.

Motiv fra Hornbæk plantage

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.08 | 19:15
Landskaber har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE