Stil og Metode

Min stil udmønter sig i en række forskellige metoder, idet jeg skaber billeder som går lige fra de klassiske over abstrakte billeder til moderne collager.

Det klassiske billede har altid facineret mig og det var da også det område som jeg startede på da jeg begyndte at male. Inspirationen til mine klassiske motiver bliver vagt af stenene i vandkanten, det bølgende hav og de skønne farver på træernes løv.

Det abstrakte har også fundet vej til mit indre univers. De mange farvestrålende formede elementer svæver ind imellem hinanden via kontrastfarver, fra det varme røde til det mørke sorte, med et eventuelt løft af hvidt/gult, der danner parløb til forskellige spektakulære, eventyrlige abstraktioner, som jeg fremtryller med spartler, pensler, collage og fingrene, - smukt og indbydende. Man må bruge sin fantasi til at forstå det, da der jo ikke findes en endegyldig fortolkning af malerier. De kan kun give spontane følelser og undren, glæde og det dynamiske som motiverne giver én.

I processen anvender jeg alt lige fra akvarel til olie og især akryl, medens der ikke er grænser for fantasien når der er tale
om collager.

Fantasifuld havfrue

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.08 | 19:15
Landskaber har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE